Om oss

Arkcon är ett Arkitektkontor.

Företaget startade sin verksamhet 14 Mars 2008 med Annette Berfner och
Lars Carlsson som äger och driver företaget, båda har lång erfarenhet inom
bygg/arkitektverksamhet då de båda har arbeta på arkitektkontor sedan 1981
respektive 1993.
Tidigare arbetade Annette och Lars för DTH arkitekter.

Vid behov har vi ett nätverk av samarbetspartner som vi jobbar med.

Tillsammans har vi en lång erfarenhet och bred kunskap. Våra uppdrag spänner sig från små villor till skolor och större industrier. Både om- och nybyggnationer utförs i nära samarbete med beställare. Uppdragen finns mestadels i Borås och angränsande kommuner. Uppdragsgivarna är bl.a. kommuner och fastighetsägare, företagare samt andra konsulter som vi samarbetar med.
– Ett bra samarbete mellan entreprenörer, arkitektkontor och övriga inblandade aktörer är ett måste för att få ett fullgott resultat.

Vår ambition är att vi skall ge våra beställare ett mervärde i de produkter som vi levererar. Vi ska hålla oss uppdaterade vad beträffande regler och bestämmelser. Vi ska även följa med i den snabba produktutveckling som sker. Sist men inte minst så vill vi leverera produkter som är estetiskt tilltalande.

Arkcon blev 2016 en del av R-Företagen. Att vara med i R-Företagen och få en R-licens är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar och synliggör företag vilka har ett etiskt förhållningssätt. Licensmärkets R står för rekommenderat företag.

Vill du vet mer om vad det innebär att vara ett R-företag kan gå in och läsa om här

 

 

 

Rätt produkt i rätt tid.