Rätt produkt i rätt tid till rätt pris

Vår ambition är att vi skall ge våra beställare ett mervärde i de produkter som vi levererar. Vi ska hålla oss uppdaterade vad beträffande regler och bestämmelser. Vi ska även följa med i den snabba produktutveckling som sker. Sist men inte minst så vill vi leverera produkter som är estetiskt tilltalande.

Vi är med i R-Företagen


Arkcon blev 2016 en del av R-Företagen. Att vara med i R-Företagen och få en R-licens är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar företag vilka har ett etiskt förhållningssätt. Företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation. Licensmärkets R står för rekommenderat företag. Läs mer om vad det innebär att vara R-företag på rlicens.se.

Vi har funnits sedan 2008​

Arkcon är ett arkitektkontor i Borås som startades 14 mars 2008 av Annette Berfner och Lars Carlsson. Tillsammans har de en lång erfarenhet och bred kunskap. Både Annette och Lars har båda lång erfarenhet inom bygg/arkitektverksamhet och har arbetat på arkitektkontor sedan 1981 respektive 1993. Tidigare arbetade Annette och Lars för DTH arkitekter.

Foto från 2008

Vi finns på kontoret

Hos oss finns både arkitekter, byggingenjörer och projektörer. Tillsammans tar vi oss an spännande projekt och hjälper dig förverkliga dina drömmar.​​